Categorii
Oferte speciale
Contactați-ne
Ai nevoie de mai multe informatii?

Telefon Vanzări:

0733-674-526

Telefon Relații Clienți:

0744-482-335

Nume:

Adresă Email:

Număr de telefon:

Text Email:
Codul din imagine:


Termeni si confidentialitate

Utilizarea site-ului de comert electronic www.scule-santier.ro implica acceptrea prezentilor termeni si conditii.
Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor
Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in colaborare stransa cu producatorii si reprezentantii marcilor respective in Romania.
Din acest motiv, SC RODAL PROFESSIONAL SRL  nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul nostru, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci. De asemenea imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.)
Fiind de acord cu acesti Termeni si  Conditii clientul isi asuma in totalitate continutul acestui text.
Caracteristicile produselor prezentate pe acest site sunt preluate si puse la dispozitie de producatori, furnizori iar SC RODAL PROFESSIONAL SRL  nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.Preturile produselor de pe acest SITE sunt informative si pot suferi modificari neanuntate.
De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori.Toate produsele prezentate pe acest SITE sunt disponibile in limita stocului fizic disponibil.
In cazul epuizarii stocului reprezentantul SC RODAL PROFESSIONAL SRL va oferi alternative prin prezentarea altor produse asemanatoare ca si aspect si specificatii tehnice cu produsul comandat al carui stoc s-a epuizat.Orice problema cauzata de produsele si / serviciile prezentate pe site se va solutiona pe cale amiabila in termen de 15 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator,consumator.
SC RODAL PROFESSIONAL SRL  nu raspunde de nici o pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si conditiilor
Toate comenzile vor fi prelucrate in ordinea preluarii lor.Datorita fluxului foarte mare de comenzi stocurile se modifica in permanenta iar actualizarea stocului poate dura intre 1 ora si 10 zile in functie de hostes, google, server, colaboratori, clientri, browswer inclusiv de setarile clientului,consumator.
SC RODAL PROFESSIONAL SRL isi declina orice raspundere pentru continutul site-urilor la care aceasta pagina web face trimitere isi rezerva dreptul de a modifica atât continutul, cat si structura site-ului in orice moment si fara nevoie de preaviz.
Cititi cu atentie disponibilitatea produselor inainte de a lansa comanda si specificati daca doriti sa asteptati sa va comandam produsul extern.Comenzile externe dureaza intre 30 de zile si 90 de zile.Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate de la magazinele noastre se incadreaza intre 2 si 14 zile.
din momentul inregistrarii comenzii.Comenzile sant prelucrate in ordinea in care sant primite.
Termenul de returnare al produsului este de 10 zile fara invocarea niciunui motiv singurele costuri care se percep sant cele de returnarea produsului si cad in sarcina consumatorului conform Legiinr 130/2000capitolul 2 Articolul 7.
Produsele trebuiesc returnate in ambalajul original fara zgarieturi sau defecte impreuna cu certificatul de garantie, factura, chitanta, documentatia produsului.
SC RODAL PROFESSIONAL SRL  nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv SC RODAL PROFESSIONAL SRL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a furnizorului sau daca stocul se epuizeaza pana la prelucrarea comenzii.
Ne rezervam dreptul de a anula comenzile incomplete sau facute fara informatii de baza ca telefon de contact.
Ne rezervam dreptul sa refuzam clientii al caror comportament si limbaj este agresiv si inadecvat.
Ne rezervam dreptul sa nerecuperam taxele si contravaloarea transportului,amiabil sau pe cai legale,in cazul in care clientul refuza coletul din motive personale si nu din vina noastra.
Necomunicarea de catre client a tuturor informatiilor,cererilor,rugaminti (exemplu :deschiderea coletului,ora de livrare,ziua de livrare) lucruri care duc la refuzul coletului sau la returnarea coletului , sau orice problema din vina clientului va duce automat la suportarea tuturor cheltuielilor de transport si alte taxe de catre client. Neplata cheltuielilor de transport si taxelor de catre client ne rezerva dreptul de a ne recupera drepturile pe cai legale conform Ordonantei nr.130/2000
Cititi cu atentie disponibilitatea produselor inainte de a lansa comanda si specificati daca doriti sa asteptati sa va comandam produsul extern.Comenzile externe dureaza intre 30 de zile si 90 de zile.
Ne rezervam dreptul ca pentru unele produse in functie de cantitate, termen de livrare, greutate, distanta,produse in garantie etc sa oferim transport gratuit
Pretul transportului este stabilit de comun acord cu clientul telefonic sau in scris.Necomunicarea pretului in scris sau telefonic se considera ca aceptarea transportului gratuit
Necomunicarea de catre client a tuturor informatiilor,cererilor,rugaminti (exemplu :deschiderea coletului,ora de livrare,ziua de livrare) lucruri care duc la refuzul coletului sau la returnarea coletului , sau orice problema din vina clientului va duce automat la suportarea tuturor cheltuielilor de transport si alte taxe de catre client.
Neplata cheltuielilor de transport si a taxelor de catre client ne rezerva dreptul de a ne recupera drepturile pe cai legale conform legii
Termenii si Conditiile de utilizare a site-ului pot fi schimbate în orice moment de către Administrator, fara notificarea prealabila a utilizatorilor acestuia.
Nu raspundem pentru erorile prezentate pe alte site-uri legate de text , pret, fotografii si informatii de identificare.
Modificarile de preturi si detalii se efectueaza in maxim 48 de ore fara anunt in prealabil si nu constituie obligativitate contractuala.
In cazul optarii pentru plata online, procesarea datelor de card se face pe serverele Bancii respective iar SC RODAL PROFESSIONAL SRL nu solicita si nu poate stoca nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra

Pentru informatii, suport, reclamatii, comenzi sau opinii ne puteti contacta la adresa
office@generalpowertools.ro
sau adresati-va la protectia consumatorului
Telefon 021.9551 sau accesati site-ul http://www.anpc.gov.ro/

Imagini din magazinul nostru

Poza Magazin 1 Poza Magazin 2 Poza Magazin 3 Poza Magazin 4 Poza Magazin 5

Daca nu gasesti un produs in acest magazin, cu siguranta il vei gasii in magazinele noastre Partenere.

Magazin-Scule.ro
Magazin scule si echipamente
Magazin-Gradina.ro
Magazin echipamente de gradina
Generator-Generatoare.ro
Magazin de generatoare
Aparat-Sudura.ro
Magazin de aparate de sudura
Ideal-Shoping.ro
Magazin de scule si echipamente
Go-Shopping.ro
Magazin de scule si echipamente
Depozit-Gradina.ro
Magazin pentru gradina ta
Compara-pret.ro Smartbuy.ro - preturi si comparatii